| Салон по бойни изкуства | |
|
+3Дмитрий Беликов Erisa Алекса Евънс 7 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Роуз Хатауей Дампир
Брой мнения : 113 Join date : 23.06.2011
| Заглавие: Re: Салон по бойни изкуства Нед Юли 03, 2011 11:54 am | |
| Изтрих сълзите си и си поех дълбоко въздух. -Забрави...няма да се боря,щом и ти няма да го направиш... Станах от пейката и вързах косата си на висока опашка.Имах чувството,че сърцето ми е изстискано като мокра кърпа.Чувствам се като стригои,чието сърце е прободено от сребърния кол на някой пазител.Но не показах нищо от това върху лицето си. -Нека да направим тренировка,искам да намеря Лиса след това...ще започна с няколко обиколки на игрището. Казах без да го поглеждам. | |
|
| |
Дмитрий Беликов Дампир
Брой мнения : 87 Join date : 19.06.2011
| Заглавие: Re: Салон по бойни изкуства Нед Юли 03, 2011 12:09 pm | |
| Кимнах.Тя отиде да прави тренировките си.Не ми харесваше да я гледма тъжка и как плаче,но просто междо мен и нея..имаше толкова неща които ни възпираха.Годините,дълъгт,правилата..и какво ли още не.Отидох до стаичката където прибрах комплекта за първа помощ.Взех един от мойте романи и се настаних на един дюшен и се зачетох дкато чаках Роуз да свърши с обиколните си.При други ословия бих излезнал да тичам с нея,но сега не. | |
|
| |
Роуз Хатауей Дампир
| Заглавие: Re: Салон по бойни изкуства Нед Юли 03, 2011 12:28 pm | |
| На седмата обиколка започна да вали,но не забелязах.Разбрах,че цялата съм подгизнала когато влязох в салона,погледнах назад през вратата и ме втресе.Валеше като из ведро,нима съм тичала двадесет обиколки под този дъжд.Затворих вратата на салона и отидох при Дмитрий. -Какво следва? Попитах го като се опитвах да не треперя,цялата бях мокра,до мозъкът на костите си.Блузата ми прозираше и ми тежеше. | |
|
| |
Дмитрий Беликов Дампир
| Заглавие: Re: Салон по бойни изкуства Нед Юли 03, 2011 12:51 pm | |
| Роуз влезна в салона цялата мокра.Блузата и прозираше,но не обърнах много внимание.Е поне се опитвах да не обръщам. -Ще е хубав ода се облечеш...можеш да вземеш екипи от стайчакта.-казах и като посочих стаята която се намираше в дъното на салона.На вън валеше като из ведро.Загледах се в прозореца.Тя беше тичала в този дъжд.Оценявам го! | |
|
| |
Роуз Хатауей Дампир
| Заглавие: Re: Салон по бойни изкуства Нед Юли 03, 2011 1:09 pm | |
| Избърсах няколко капки вода от лицето си и кимнах. -Добре... Влезнах в стаичката за да махна мокрите дрехи,добре,че имаше нещо като мивка в стаичката.Съблякох мокрите дрехи постоях малко така за да изсъхна.Изстиска мокрите си дрехи и и ги оставих да изсъхнат.След като се уверих,че кожата ми е суха облякох екипа в наличност.Беше ми малко широк,но не ме интересуваше.Върнах се при Дмитрий и седнах до него на дюшека.Не го погледнах,но усетих,че той ме гледа. Цялата бях настръхнала от студа,но мисля,че успях да го скрия от него. | |
|
| |
Дмитрий Беликов Дампир
| Заглавие: Re: Салон по бойни изкуства Нед Юли 03, 2011 1:22 pm | |
| Роуз излезна от стаяйчката.Беше се преоблякла.Екипа и беше малко широк,но това беше Роуз все пак отиваше и.Тя се настани до мен.Устните ми бяха леко посинели и малко треперише.Беше измръзнала.Но не се и съмянвам на този дъжд.Принближих се до нея и почнха да разтривам ръцете и при раменете -Премръзнала си!-изрекох.Хванах дланите и в свойте.Бяха студени.Имаше един отоврен прозорец.Пуснах Роуз и отидох да го затворя. | |
|
| |
Роуз Хатауей Дампир
| Заглавие: Re: Салон по бойни изкуства Нед Юли 03, 2011 1:26 pm | |
| -Добре съм... Казах и се опитах да се стегна,но цялото тяло ме болеше от студа,въпреки,че бягах толкова много пак изстинах.Само да не почна да кашлям и кихам.Знам какво щеше да ми помогне,но...не,няма да мисля за това. -Едва ли ще има някаква разлика ако го затвориш. Казах и го проследих с поглед.Проследих всяко негово движение и всяка негова стъпка. | |
|
| |
Дмитрий Беликов Дампир
| Заглавие: Re: Салон по бойни изкуства Нед Юли 03, 2011 1:31 pm | |
| -Да така е.-върнах се при нея.Придръпах палтото си и я заметнха с него.Аз бях виновен,че тя е измръзнала.Станах и отидох до стйчката.Там имаше кана.Чудех се топъл шоколад,кафе или чай.Колкото и да искат топъл шоколад за нейния случей щеше да е чай.Сипах вода от мивкатана втория етаж на стайчката тъйкато на първия бяха дрехите на Роуз.Слезнах доло и я включих каната.Щом водата завря я сипах в две чаши.Слжоих пликчетата с чай и всех чашите с ръце.Върнах се при Роуз. -Изпий го!-наредих и като и подадох чашата и седнах до нея. | |
|
| |
Роуз Хатауей Дампир
| Заглавие: Re: Салон по бойни изкуства Нед Юли 03, 2011 1:37 pm | |
| Палтото му беше попило от миризмата му.Толкова сладка и неустоима,затворих очи и си опитах да се сгрея. -Благодаря...-казах и взех чашата чай,но когато тръгнах да отпивам и топлата течност докосна устните ми ми идеше да извикам от болка.Оставих чашата на страни и покрих устните си с ръка и примижах. -Пори...-оправдах се,но всъщност само болеше. | |
|
| |
Дмитрий Беликов Дампир
| Заглавие: Re: Салон по бойни изкуства Нед Юли 03, 2011 1:45 pm | |
| -Да пари.Това все пак е чай.-казах и.Обърнах се към нея и прокарах пръст по устите и,но бърз отдръпнах ръката си.Подухнах моят чай и отпих от него. -По-добре ли си?-попитах я.Бях я загърла с палтото,а и и бях дал чай.Мисля,че трябваше да е по-добре.Дампирите попринцип не боледуваха тъйкато ние взимахме най-доброто от двете раси и не очаквах да почне да кихиа и кашля. | |
|
| |
Роуз Хатауей Дампир
| Заглавие: Re: Салон по бойни изкуства Нед Юли 03, 2011 1:51 pm | |
| Изпих чаят си и оставих чашката до мен. -Добре съм,но искам нещо което ще ме накара да се почувствам по-добре. Изправих се и застанах пред него и се загърнах по-добре с палтото му.Беше ми много приятно с палтото му,и не смятам скоро да му го върна.Малко наказание за дето се държеше студено с мен. -Ще се видим утре... Казах и докато той оставяше чашата си на дюшека,прокарах пръсти през косата му и целунах устните му нежно.След това бързо се отдръпнах и изтичах от салона като се пазех с палтото му от дъжда. | |
|
| |
Дмитрий Беликов Дампир
| Заглавие: Re: Салон по бойни изкуства Нед Юли 03, 2011 2:00 pm | |
| Роуз ме целуна,а аз и казах да не го прави повече.Това момиче разблираше ли от дума?На всичкото отогре ми открадна палтото.Великолепно.Взех чашите и ги оставих в стаята.Така ако реша да си тръгна ще се измокря целия е не,че палтото щеше да ме предпази нямаше качулка,но поне дрехите.Ще остана тук докато дъждът намале.Настаних се на дюшека и отоврих книгата си като се зачетох. | |
|
| |
Анастасия Драгомир
Брой мнения : 25 Join date : 08.09.2011
| Заглавие: Re: Салон по бойни изкуства Пет Сеп 09, 2011 1:06 pm | |
| Знаех , че Роуз би трябва ло да свършва тренировка някъде по това време . Отидох в салона за да я потърся , но нямаше нито помен от нея или Дмитрий. На фона на тишината се чуваха само токовете ми. Тъкмо решихда си тръгвам , когато забелязах , че не съм сама. | |
|
| |
Анастасия Драгомир
| Заглавие: Re: Салон по бойни изкуства Пет Сеп 09, 2011 1:07 pm | |
| - Анастасия Драгомир написа:
- Знаех , че Роуз би трябвало да свършва тренировка някъде по това време . Отидох в салона за да я потърся , но нямаше нито помен от нея или Дмитрий.
На фона на тишината се чуваха само токовете ми. Тъкмо решихда си тръгвам , когато забелязах , че не съм сама. | |
|
| |
Зак Уилямс Дампир
Брой мнения : 102 Join date : 22.06.2011
| Заглавие: Re: Салон по бойни изкуства Пет Сеп 09, 2011 1:14 pm | |
| Нямаше какво да правя и реших да се поразходя.Незнам защо дойдох тук, вече не бях ученик.Но май този салон започна да ми липсва - знам звучи страннно, но какво да се прави.Когато влезнах, нямаше съвсем никой, но не след дълго дочух нечии стъпки.Обърнах се за да видя кой е.Момиче...О, супер ще си имам компания."Само внимавай Зак, да не взема да избяга като Ериса."-предупредих сам ебеси.Усмихнах се чаровно. -Здрасти.- май не я познавах... | |
|
| |
Анастасия Драгомир
| Заглавие: Re: Салон по бойни изкуства Пет Сеп 09, 2011 1:17 pm | |
| -Здравей. Огледах го набързо и се подсмихнах . Определено беше адски сладък. Подадох ръка и се представих. -Приятно ми е.Аз съм Анастасия.-Хвърлих му една от чаровните си усмивки. | |
|
| |
Зак Уилямс Дампир
| Заглавие: Re: Салон по бойни изкуства Пет Сеп 09, 2011 1:31 pm | |
| -Ммм, Анастасия...-поех ръката и леко с устни я докоснах.Май прекалявах, но нищо...Пуснах ръката и и я огледах.Момичето беше сладко."Внимавай" пак предупредих себеси. -И какво прави такава красавица като теб в салон по бойни изкуства, при това когато тук няма никой?-попитах я.Нямаше точно "никой", тук бях аз.Но едва и тя знаеше че щях да дойда, при това когато и аз нямах такива планове. | |
|
| |
Анастасия Драгомир
| Заглавие: Re: Салон по бойни изкуства Пет Сеп 09, 2011 1:36 pm | |
| Той пое ръката ми леко и я целуна "Аууууу,че и джентълмен"- помислих си аз -Търсех една приятелка , но явно вече не е тук. Седнах на един дюшек за гимнастика и се зарадваш , че съм с дънки а не с поличка.Обичах тези модели които са точно по тялото. -Но поне си намерих добра компания. Хванах го за ръката и рязко го дръпнах към мен.
| |
|
| |
Зак Уилямс Дампир
| Заглавие: Re: Салон по бойни изкуства Пет Сеп 09, 2011 1:57 pm | |
| Не го очаквах това.И за малко да не падна върху нея, но някак си успях да се задържа, на няколко сантиметра от тялото и, но все пак успях.Засмях се леко и седнах до Ана. -Е красавице на колко си?- попитах като пак я огледах, опитвайки се да преценя на колко е.Но нещо не ми се отдаваше преценяването днес.Но това че беше под двадесет беше сигурно.
П.п.Сори че е малко и сори че не писах, расхождах кучето... | |
|
| |
Анастасия Драгомир
| Заглавие: Re: Салон по бойни изкуства Пет Сеп 09, 2011 2:01 pm | |
| Когато го дръпнах , той бе на сантиметри от мен , но се отдръпна . Аз бях доста разочарована. -На колко мислиш. Попитах като се подсмихнах отново. Той ме огледа отново , а аз се отказах от плана си да го измъчвам сладко. -На 17. А ти ? И как се казваш ?-чак сега се сетих , че не се бе представил.
П.П.Няма проблем :) | |
|
| |
Зак Уилямс Дампир
| Заглавие: Re: Салон по бойни изкуства Пет Сеп 09, 2011 2:18 pm | |
| Когато получих отговора се усмихнах.Ана зададе същият вапрос. -20.-След това ме пита и как се казвам."Боже, какъв идиот съм!" помислих си.Забравих да си кажа името...Май това внимаване не ми действаше добре.Добре, нямаше да внимавам.Не беше като Ериса, така че нямаше какво да се страхувам. -Зак.-Усмихнах се чаровно. | |
|
| |
Анастасия Драгомир
| Заглавие: Re: Салон по бойни изкуства Пет Сеп 09, 2011 2:45 pm | |
| -Зак-хубаво име. Стори ми се че се отпска. И аз веднага намерих своя шанс. -А какво ти се прави сега Зак?-попитах и леко прехапах устна. | |
|
| |
Зак Уилямс Дампир
| Заглавие: Re: Салон по бойни изкуства Пет Сеп 09, 2011 2:53 pm | |
| Разбрах уловката тук.С Ана си преличахме до някъде, така че не беше сложно.Но незнаех дали сега да се хвана или пък не... -Като истински мъж, ще предоставя това удоволствие да избере какво ще правим, на единственната жена в този салон.-Казах и погледнах Ана за да видя реакцията и.Забелязах че си беше прехапала устната.Намигнах и, като продължавах да се усмихвам. | |
|
| |
Анастасия Драгомир
| Заглавие: Re: Салон по бойни изкуства Пет Сеп 09, 2011 2:57 pm | |
| -Е , предполагам , че като единствената жена в този салон се налага аз да избера. -Хм,нека помислим какво можем да правим двамата сами в този салон. Отметнах косата си и както тойси седеша аз се обърнах и седнах в него с лиже към неговото.Отмтнах русата си коса и го целунах по врата. -Някакви идеи-попитах тихо в ухото му като след това леко го захапах. | |
|
| |
Зак Уилямс Дампир
| Заглавие: Re: Салон по бойни изкуства Пет Сеп 09, 2011 3:14 pm | |
| Доста смел шаг.Това момиче определено ми харесваше.Усмихнах се, когато почуствах устните и на вратът си. -Имам една...-прошепнах.Ръцете ми се обвиха около кръста и и я придърпаха по близо към мен.Допрях устните си до шията и.С всяка целувка се качвах все по високо и по високо.Скоро стигнах до брадичката целунах я по едната след това по другата буза.И накрая допрях устните си до нейните, за страстна целувка. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Салон по бойни изкуства | |
| |
|
| |
| Салон по бойни изкуства | |
|